Bliv vinduespudser

Start som vinduespudser

Går du og overvejer at blive vinduespudser? Der er mange praktiske ting, som skal på plads, når du starter som du vinduespudser. Du skal blandt andet ud og købe vinduespudser udstyr, regnskabsprogram, ruteplanlægning, reklamer, en web side, søgemaskine optimering og meget mere.

En god start er denne guide skrevet af imidt.dk omkring at start en virksomhed som vinduespudser.

Indkøb udstyr for vinduespudsning

Du kan finde alt i udstyr til vask, pudsning, polering og tørring af vinduer igennem vores partnere, men noget af det mest vigtige er en god stige du kan sætte op i alle vinkler, en god vinduesvasker og svaber.vinduespudser spidsstige
Klik her

Vinduespudser spidsstige


vinduesvasker sæt
Klik her

Leifheit vinduesvasker 3-i-1

Få en vinduespudser profil

Når du har startet din virksomhed kan du få en profil her på siden. Vores side nem vinduespudsning vokser løbende og er begyndt at levere kunder til både store og lokale vinduespudsere.

Som din vinduespudser virksomhed vokser, kan du oprette og markedsføre din egen webside, hvilket vi også gerne hjælper med, hvor din profil herfra kan linke til.

Vi gør meget ud af at din vinduespudser profil virker professionel og vil klare sig godt mht. SEO og ranke i søgeresultater på Google mv.

Hvis du selv har planer om at promovere din profil, kan du altid skrive til os – så kan det være, at vi kan hjælpe dig yderligere.