Vinduesvasker og vinduestørrer

En elektrisk vinduesvasker gør det let for private at rengøre deres egne vinduer uden at efterlade kalk striber og lignende da de automatisk suger vandet væk, når man har vasket vinduerne. Det vil sige at udover vinduerne bliver vasket, bliver de også ofte pudset og tørret. Der findes selvfølgelig også almindeligt ikke-elektrisk vinduesvasker udstyr. Dette monteres ofte på en teleskop stang, så man kan nå vinduer højt oppe.


Husk: Find alt i udstyr til vask, pudsning og polering af vinduer igennem vores side VinduespudsningUdstyr.dk


Kärcher vinduesvaskerKärcher vinduesvasker

Leifheit elektrisk vindues tørrerLeifheit vinduesvasker

Kärcher teleskopstangKärcher teleskopstang

Leifheit Click vinduesvasker 3i1 32 cmLeifheit Click vinduesvasker 3i1

Vileda vinduesvasker 2-i-1Vileda vinduesvasker 2-i-1

Dirt Devil elektrisk vinduestørrer

Dirt Devil automatisk vinduespudser

Vinduespudsning kan godt være svært og tidskrævende. Elektriske vinduesvaskere såsom Tyske Dirt Devil DD400 er en automatisk løsning, hvor alle vinduer og glas overflader kan rengøres.
Læs resten

Leifheit automatisk vinduestørrer

Leifheit vinduestørrer

Leifheit er et mærke, som er begyndt at blive meget synlig med en bred vifte af udstyr til vinduespolering. Et skud på stammen er deres elektriske vinduestørrer. Med 30 minutters batteri levertid er den velgene til dem med større huse, som ikke ønsker at gøre brug af en vinduespudser og ej heller ønsker bruge det klassiske vinduespudser grej.
Læs resten

Vileda elektrisk vinduesvasker

Vileda Windomatic vinduesvasker og vinduespudser

Vileda udbyder en række både klassiske og elektriske produkter indenfor rengøring og vinduespudsning. En af disse er deres automatiske vinduespudser. Hvis du bare ønsker at vaske og pudse dine egne vinduer indimellem, kan dette produkt spare dig tid og give et godt resultat uden, at du skal bruge en mængde tid på at øve.
Læs resten

Nilfisk Vinduesvasker

Vinduesvasker fra Nilfisk

Mange kender Nilfisk fra støvsugere og ligende, hvor de er kendt Dansk mærkevare. Men Nilfisk laver også meget andet slags udstyr – blandt andet en elektrisk vinduesvasker, som gør det let selv at pudse vinduer. Den er velegnet til fx at vaske fliser og alt af glas – dvs. vinduer, spejle mv. Under vinduesvask bliver alt vand automatisk suget op igen, hvilket gør, at man kan spare meget tid og bøvl.
Læs resten

Vileda Vinduesvasker

Svaber til at rengøre vinduer

Vileda vinduesvasker er en klassisk gummiskraber til at fjerne vand uden at efterlade striber. Produktet fås både med og uden et skaft.
Læs resten

Kärcher vinduesvasker

Kärcher vinduesvasker og pudser

Dette produkt er tæt på en total løsning for hobbyisten, som ønsker at ordne alt med vinduespudsning selv og samtidigt opnå et godt resultat uden alt for meget arbejde. Kärcher vinduesvasker kan også bruges på de fleste glatte flader såsom spejle og bil vinduer.
Læs resten