Udstyr til vinduespudsning og rengøring

Før i tiden blev vinduespudsning tit kaldt vinduespolering, da man efter vask sluttede af med at polere med en klud. I dag har udstyret ændret sig blandt mange professionelle vinduespudsere. Der er blandt andet i dag mulighed for vaske med rent blødt kalk-fri vand i mange meters højde uden brug af stiger. Derfor skriver vi her om udstyr både for gør-det-selv folk og professionelle, som kan hjælpe med at vaske, pudse og polere vinduer. Tit er vinduespudsing del af rengøring, hvorfor rengøringsudstyr til at holde rent også er inkluderet.


Husk: Du kan finde alt i udstyr og grej til vinduespudsning igennem vores side VinduespudsningUdstyr.dk

Kärcher vinduesvaskerKärcher vinduesvasker Leifheit elektrisk vindues tørrerLeifheit vinduesvasker Kärcher teleskopstangKärcher teleskopstang Dirks vinduespudserstigeDirks vinduespudser spidsstige Telesteps Combi line teleskop kombistigeTelesteps Combi line teleskop stige

Lagerstiger

Fordele ved at bruge en lagerstige fremfor en almindelig

Lagerstiger kan være meget nyttige i en række forskellige indstillinger, herunder lagre, fabrikker og andre industrielle miljøer. Nogle af de vigtigste fordele ved at bruge lagerstiger inkluderer følgende:

Læs resten

Vinduespudser stiger

Generelt om stiger lavet til vinduespudsere

En vinduespudserstige har flere fordele i forhold til andre typer stiger. En er at den er specielt designet til vinduespudsning og vinduesrengøring, hvilket betyder, at den typisk er let og nem at manøvrere. Det gør den ideel til vinduespudsning i etagebyggerier, hvor det kan være svært at bruge en traditionel stige.

Læs resten

Vinduespudser spidsstige

En spidsstige for den professionelle vinduespudser

En vinduespudser spidsstige er det, som man kan kalde en rigtig vinduespudserstige.

Stigen går op i en spids foroven og får deraf sit navn spidsstige. Årsagen til at stigerne er lavet således, er at de er meget lettere at sætte op i hjørner og andre svært tilgængelige steder – man kan næsten altid finde noget at sætte spidsen af stigen op imod.

Læs resten

iRobot Roomba robotstøvsuger

Udviklingen af Roomba robot støvsugere

Roomba har eksisteret i mange år som en af de førende producenter indenfor robotstøvsugere. Deres Roomba robot støvsuger får hele tiden nye funktioner indenfor sensorer, rum navigation og hvilke materialer og hindringer den kan håndtere under dens støvsugning. Dette betyder at flere og flere kan begynde at overlade den daglige eller ugentlige støvsugning til en robot støvsuger.
Læs resten

Dirt Devil elektrisk vinduestørrer

Dirt Devil automatisk vinduespudser

Vinduespudsning kan godt være svært og tidskrævende. Elektriske vinduesvaskere såsom Tyske Dirt Devil DD400 er en automatisk løsning, hvor alle vinduer og glas overflader kan rengøres.
Læs resten

Jumbo Combi stige

Jumbo kombinationsstige

Fremfor en klassisk vinduespudser spidsstige, kan en kombinations stige fra Jumbo være en alternativ løsning. Den kan bruges på flere måder og er en god alle-i-en stige løsning for folk i service faget såsom fx vinduespudsere eller gør-det-selv typer.

Læs resten

Leifheit automatisk vinduestørrer

Leifheit vinduestørrer

Leifheit er et mærke, som er begyndt at blive meget synlig med en bred vifte af udstyr til vinduespolering. Et skud på stammen er deres elektriske vinduestørrer. Med 30 minutters batteri levertid er den velgene til dem med større huse, som ikke ønsker at gøre brug af en vinduespudser og ej heller ønsker bruge det klassiske vinduespudser grej.
Læs resten

Vileda elektrisk vinduesvasker

Vileda Windomatic vinduesvasker og vinduespudser

Vileda udbyder en række både klassiske og elektriske produkter indenfor rengøring og vinduespudsning. En af disse er deres automatiske vinduespudser. Hvis du bare ønsker at vaske og pudse dine egne vinduer indimellem, kan dette produkt spare dig tid og give et godt resultat uden, at du skal bruge en mængde tid på at øve.
Læs resten

Salmiakspiritus

Salmiakspiritus til vinduespudsning

Hvis man blander sin egen glasrens sæbeblanding, kan man nogle gange bruge salmiakspiritus. Vi vil nedenunder nævne nogle af de forskellige produkter man kan købe.
Læs resten

Nilfisk Vinduesvasker

Vinduesvasker fra Nilfisk

Mange kender Nilfisk fra støvsugere og ligende, hvor de er kendt Dansk mærkevare. Men Nilfisk laver også meget andet slags udstyr – blandt andet en elektrisk vinduesvasker, som gør det let selv at pudse vinduer. Den er velegnet til fx at vaske fliser og alt af glas – dvs. vinduer, spejle mv. Under vinduesvask bliver alt vand automatisk suget op igen, hvilket gør, at man kan spare meget tid og bøvl.
Læs resten

Vindulan

Sæbe vaskemiddel til vinduer

Vindulan er et special og koncentreret glasrens vaske produkt til rengøring af glas i vinduer.
Læs resten

Vileda Vinduesvasker

Svaber til at rengøre vinduer

Vileda vinduesvasker er en klassisk gummiskraber til at fjerne vand uden at efterlade striber. Produktet fås både med og uden et skaft.
Læs resten

Kärcher vinduesvasker

Kärcher vinduesvasker og pudser

Dette produkt er tæt på en total løsning for hobbyisten, som ønsker at ordne alt med vinduespudsning selv og samtidigt opnå et godt resultat uden alt for meget arbejde. Kärcher vinduesvasker kan også bruges på de fleste glatte flader såsom spejle og bil vinduer.
Læs resten