Stiger

Nogle stiger mere velegnede end andre for rengøring og vinduespudsning. Højde og stabilitet på stigen er vigtigt, når man skal pudse vinduer i højden. Hvis du arbejder som professionel vinduespudser – eller bare vil undgå skader – er det en god ide at sikre dig alt udstyr overholder sikkerhedskrav mv.


Husk: Find alt i vinduespudser spidsstiger og kombistiger igennem vores side VinduespudsningUdstyr.dk

Dirks vinduespudserstigeDirks vinduespudser spidsstige Telesteps Combi line teleskop kombistigeTelesteps Combi line teleskop stige Zarges Combimaster Plus X 2-Delt Kombistige
Zarges Combimaster Plus X
Zarges skymaster DX 3-delt kombistige
Zarges skymaster DX 3-delt
Silkeborg Kombistige alu 3x12 Trin 8,61M
Silkeborg Kombistige alu

Lagerstiger

Fordele ved at bruge en lagerstige fremfor en almindelig

Lagerstiger kan være meget nyttige i en række forskellige indstillinger, herunder lagre, fabrikker og andre industrielle miljøer. Nogle af de vigtigste fordele ved at bruge lagerstiger inkluderer følgende:

Læs resten

Vinduespudser stiger

Generelt om stiger lavet til vinduespudsere

En vinduespudserstige har flere fordele i forhold til andre typer stiger. En er at den er specielt designet til vinduespudsning og vinduesrengøring, hvilket betyder, at den typisk er let og nem at manøvrere. Det gør den ideel til vinduespudsning i etagebyggerier, hvor det kan være svært at bruge en traditionel stige.

Læs resten

Maler stiger

Stiger for professionelle malere

En maler stige er typisk en combi stige eller en wienerstige. Når man maler, er det en fordel, at man både har et godt fodfæste, men også at man har et plads på stigen til et påhæng, hvor maler bøtten kan stå.

Læs resten

Vinduespudser spidsstige

En spidsstige for den professionelle vinduespudser

En vinduespudser spidsstige er det, som man kan kalde en rigtig vinduespudserstige.

Stigen går op i en spids foroven og får deraf sit navn spidsstige. Årsagen til at stigerne er lavet således, er at de er meget lettere at sætte op i hjørner og andre svært tilgængelige steder – man kan næsten altid finde noget at sætte spidsen af stigen op imod.

Læs resten

Jumbo Combi stige

Jumbo kombinationsstige

Fremfor en klassisk vinduespudser spidsstige, kan en kombinations stige fra Jumbo være en alternativ løsning. Den kan bruges på flere måder og er en god alle-i-en stige løsning for folk i service faget såsom fx vinduespudsere eller gør-det-selv typer.

Læs resten