Stiger

Nogle stiger mere velegnede end andre for rengøring og vinduespudsning. Højde og stabilitet på stigen er vigtigt, når man skal pudse vinduer i højden. Hvis du arbejder som professionel vinduespudser – eller bare vil undgå skader – er det en god ide at sikre dig alt udstyr overholder sikkerhedskrav mv.


Du kan finde alt i stiger igennem vores partnere til ethvert formål inkl. stiger til vinduespudsning og rengøring.køb her

Jumbo kombinations stige


køb her

Jumbo skyde stige


køb her

Vinduespudser spidsstige

Maler stige

Maler stige

En maler stige er typisk en combi stige eller en wienerstige. Når man maler, er det en fordel, at man både har et godt fodfæste, men også at man har et plads på stigen til et påhæng, hvor maler bøtten kan stå.

Læs resten

Vinduespudser Stige

Vinduespudser spidsstige

En vinduespudser spidsstige er det, som man kan kalde en rigtig vinduespudserstige.

Stigen går op i en spids foroven og får deraf sit navn spidsstige. Årsagen til at stigerne er lavet således, er at de er meget lettere at sætte op i hjørner og andre svært tilgængelige steder – man kan næsten altid finde noget at sætte spidsen af stigen op imod.

Læs resten

Jumbo Combi Stige

Jumbo Kombinationsstige

Fremfor en klassisk vinduespudser spidsstige, kan en kombinations stige fra Jumbo være en alternativ løsning. Den kan bruges på flere måder og er en god alle-i-en stige løsning for folk i service faget såsom fx vinduespudsere eller gør-det-selv typer.

Læs resten