Tips til vinduespudsning og rengøring

I vores guides vil vi prøve forklare, hvordan du selv kan holde rengøre din bolig inklusiv holde dine vinduer rene for snavs og fedt. Rengøring og vinduespudsning kan med den rette teknik og udstyr godt gøres selv, hvis man har tid og lyst.


Når du har læst vores guides, kan du hos vores partnere finde alt i vinduespudsning og rengørings udstyr:

Kärcher vinduesvasker
køb her

Kärcher vinduesvasker
Vileda elektrisk vindues vasker
køb her

Vileda elektrisk vindues vasker
vinduesvasker nilfisk smart
køb her

Nilfisk automatisk vinduesvasker
Leifheit vinduestørrer
køb her

Leifheit automatisk vinduestørrer
Leifheit vinduesvasker 3-i-1
køb her

Leifheit vinduesvasker 3-i-1

Etage huse og vinduespolering

Vask og pudsning af vinduer i højden

Vinduespudsning udstyr afgøres i høj grad af hvilken type bygning, hvor der skal pudses vinduer. Ved høje bygninger kræves der nogle gange special udstyr, som nogle vinduespudsere ikke har adgang til.
Læs resten

Vinduer af hærdet glas

Sikkerhedsvinduer af hærdet glas

Hærdet glas og vinduer er konstrueret på en speciel måde, som gør at de opfører sig anderledes end andre standard vinduer. Det specielle ved hærdede vinduer, er at de har langt større slagstyrke og modstand overfor belastning. Skulle de gå i stykker, er de enkelte dele heller ikke så skarpe som ved almindelig glas.
Læs resten

Hvor ofte pudser man vinduer

Hvor tit man ønsker at pudse vinduer kan være meget forskelligt. Der er dog nogle ting, som er værd at huske, så man ved, hvornår det er tid til at vaske vinduerne.
Læs resten

Vinduespudsning teknik

Uanset om alt dit vinduespudsning og vinduespolering udstyr er i orden, så skal du stadigvæk have en viden og teknik for at få det bedste resultat.
Læs resten